PELL I CABELL DESPRÉS DE L’ESTIU

4-09-2015-pell-i-cabell-despres-estiu

El sol, el vent, l’aigua salada del mar i el clor de les piscines són factors naturals del clima que deterioren el cabell i la pell durant l’estiu, i haurem d’actuar ràpidament si volem que es recuperin després d’aquest periode.

  • CABELL: Cal utilitzar màscares capil.lars per recuperar la vitalitat del cabell, ja que actuen com un film hidrolipídic que ajuda a mantenir l’aigua i d’aquesta manera rehidratar i nodrir les cutícules; si només tallem les puntes desfilades el cabell continuarà sent dèbil. Una vegada recuperat el cabell, cal utilitzar xampús per a cada tipus de cabell, inicialment suaus o revitalitzants; són molt útils els que incorporen extractes de plantes.
  • PELL: Necessitem recuperar-la i hidratar-la després de l’estiu degut a les agressions patides durant aquest període, ja sigui pels canvis sobtats de temperatura (atribuïts a la diferència que hi ha entre l’exterior i els ambients amb aire condicionat) o per les radiacions solars (raigs ultraviolats) que són les que més afecten l’epidermis.El més habitual és notar el cutis sec i tibant degut a que les cèl.lules de la primera capa es deterioren. El primer que cal fer és eliminar les cèl.lules mortes de la superfície perquè emergeixin les capes més joves, fent un peeling amb màscares exfoliants.Això ho podem repetir una vegada a la setmana.Un cop recuperada la pell a nivell cel.lular, hem de rehidratar amb productes que fixin l’aigua a les capes més profundes, i que continguin actius concentrats com el hialurònic, urea i ceramides. Aquests productes es troben a les oficines de farmàcia en forma de sèrums i cremes rehidratants.
  • CONSELLS:Per mantenir un cabell i una pell bonics, és imprescindible hidratar-los i protegir-los de la radiació ultraviolada. Poden ajudar-nos els peelings per eliminar les capes més superficials de la pell i del cuir cabellut, així com l’aplicació de sèrums o màscares rehidratants.

Font: farmaceuticonline

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *